Elkészülési idő: kb. 1 óra
Brownie alap:
Az alap brownie receptjét itt találjátok, erre kerül majd a krém és az Oreo.
Krém:
- 200 g mascarpone
- 1 db tojás
- 3-4 evőkanál cukor
Díszítés:
- Oreo ízlés szerint
Elkészítés:
- Kikeverjük az alap brownie tésztáját, majd az egészet egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
- Kb. 10 percre 180 fokos sütőbe tesszük, éppen annyi időre, ami elegendő ahhoz h picit “megkössön” a tésztánk.
- Összekeverjük a krémhez szükséges hozzávalókat, majd 10 perc után kivesszük a sütőből a tésztát és ráöntjük a mascarponés krémet.
- Tetejét ízlés szerint díszítjük Oreoval (vagy akár mással is, egyik barátnőm jobban kedveli pl. a pilóta kekszet, ő inkább azzal próbálta).
- Visszatesszük a sütőbe, majd 25-30 perc alatt megsütjük.